Kwaliteit zonder compromis

...
Snelheid

Natuurlijk wil je het je bezoekers zo makkelijk mogelijk maken. Met snelle websites zorg je voor meer verkeer en dus meer omzet.

Afbeelding SMM
Responsive design

De diversiteit aan beeldschermresoluties neemt de afgelopen jaren erg toe. Bij het bouwen van websites houden wij rekening met de weergave op verschillende apparaten.

...
CMS

Een responsive website combineren met een Content Management Systeem is een goed idee. Zo beheer je alle inhoud van een website vanuit één centrale omgeving.

Standaard of op maat?

Het voordeel van een op maat gemaakte website is dat deze eruit ziet en functioneert zoals jij dat wil. Een standaard oplossing is gemaakt om vaker te gebruiken en wordt dus niet op maat gemaakt. Bij het gebruik van dit soort oplossingen wordt wel gelet op een mooi design, maar niet op functionaliteit.

Verschillende onderzoeken tonen aan dat het aandeel van mobiele bezoekers op een website erg groot is. Om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, ontwikkelen wij altijd een responsive webdesign. Het is in feite een website die zich automatisch aanpast aan de grootte van het scherm van jouw bezoekers. Jouw website ziet er dus anders uit op een smartphone dan op een PC.

Een CMS is een systeem dat wij bouwen achter jouw website, dat je uiteindelijk in staat kan stellen om je website op eenvoudige wijze te beheren. In de meeste systemen hoef je bijna geen technische kennis te hebben. Wijzigingen breng je aan in een soort tekstverwerker.

...
SSL Beveiligd

Al onze websites zijn beveiligd met geldige SSL-certificaten.
Deze certificaten zorgen er voor dat niemand de gegevens die je deelt met de website zomaar kan inzien.