Laat jouw merk werken

Afbeelding SMM
Logo design

Ons gezichtsvermogen is ons dominante zintuig. Laten we dit dan ook goed gebruiken. Wij ontwerpen voor jou het juiste beeld voor jouw doelgroep.

...
Totale huisstijl

Een goede huisstijl helpt je om de gestelde doelen te bereiken. De huisstijl weerspiegelt je identiteit en draagt bij aan het gewenste imago van je bedrijf of merk. Daarom is het belangrijk dat wij het DNA van je bedrijf leren kennen, hiermee komen we tot de gewenste uitstraling.

Meer dan alleen marketing

Het logo kan bestaan uit een grafisch symbool of uit tekst die op bijvoorbeeld een onderscheidende manier is opgemaakt. Omdat het logo in verschillende formats beschikbaar moet zijn, ontwerpen wij een professioneel logo altijd in vectoren. Dit houdt in dat het logo in alle formaten kan worden gebruikt, zonder dat het zijn kwaliteit verliest.

Op basis van het logo en de gewenste identiteit wordt de huisstijl ontwikkeld. De huisstijl van een bedrijf, merk of organisatie is een bewust gekozen wijze van communicatie en presentatie naar buiten toe. Heel kort zou je kunnen zeggen dat de huisstijl de visuele identiteit is van een organisatie. Met dit palet worden alle huisstijldragers ingekleurd.

Denk hierbij aan briefpapier, visitekaartjes, brochures, de website en beletteringen op een bedrijfspand of bedrijfsauto. Dit is dan ook de reden dat we het creatieve concept toepassen op verschillende middelen zoals briefpapier, visitekaartjes, een ontvangstbalie of een auto. Dan kun je zien hoe je nieuwe stijl ‘werkt’.

...
Ander product nodig?

Bij Owls Media Group kan je terecht voor een complete huisstijl, maar we doen nog veel meer. Ben je op zoek naar een grafisch product, maar heb je het niet kunnen vinden op onze website? Neem dan contact met ons op, wij maken bijvoorbeeld ook banners of billboard creaties.